Service

 

ONDERHOUD & REPARATIE

Wij zijn dagelijks bezig in onze werkplaats met het uitvoeren van onderhoud en reparaties. Iedere klassieke Vespa heeft onderhoud nodig, afhankelijk van het gebruik is het verstandig om regelmatig (minimaal jaarlijks) onderhoud uit te voeren. Ook kan het zijn dat er iets stuk gaat of niet meer goed werkt, voor een reparatie kan je ook bij ons terecht. Voor info, advies, prijs indicatie of een afspraak maken? Contact

 

 

nl kenteken & inschrijven belgie

Wij verkopen veel van onze Vespa's in Nederland en Belgie, wanneer de Vespa bij aankoop niet over de juiste papieren beschikt kunnen wij de papieren aanvragen voor zowel Nederland als Belgie. Kosten op aanvraag.

 

 

VESPA NODIG VOOR FOTOSHOOT OF COMMERCIAL ?

Wij beschikken over een prive collectie Vespa's die wij verhuren voor fotoshoots en commercials, ook te huur voor in etalage of winkel als decoratie. Meer info,  kosten op aanvraag.

 

 

AFLEVEREN

Wanneer je zelf niet in de gelegenheid bent de Vespa te vervoeren. Kunnen wij de Vespa bij je thuis afleveren, door heel Nederland en Belgie. Kosten 1,- per km.

 

 

JE VESPA IN RUILEN OF VERKOPEN ?

Wij zijn altijd opzoek naar klassieke Vespa's van opknapper tot volledig in orde. Wil je een Vespa inruilen of verkopen, neem contact met ons op. Ook motorblokken, onderdelen, accessoires en andere Vespa spullen zoeken we, biedt maar aan..

 

 

SCHADE HERSTEL

Wanneer er schade is aan je Vespa is het verstandig om deze goed en vakkundig te laten herstellen. Wij voeren schader hestel uit. Zodra er schade is veroorzaakt door een ander persoon, komt er een verzekering bij kijken. In dat geval moet er een schade herstel bedrag worden vastgesteld, wij kunnen een schade rapport maken zodat het juiste bedrag wordt uitgekeerd en wij tot herstellen over kunnen gaan.

 

 

ALTIJD WELKOM!

Wij houden van mooie dingen dat is wel duidelijk, wil je een keer komen kijken? Je bent altijd welkom om onze collectie te bewonderen en vragen te stellen, wij delen graag onze kennis en enthousiame, tot snel...